Catering

Wij vinden koken voor mensen verschrikkelijk leuk. Het geeft ons voldoening wanneer mensen heerlijk smullen van de gerechten uit de Indiase en Pakistaanse keuken. Mede daardoor zijn wij thuisbezorg en afhaal restaurant begonnen. Op deze manier kunnen mensen vrij snel en eenvoudig onze heerlijke gerechten proeven.

Uiteraard vinden wij het ook enorm leuk om wat grootschaliger een hele catering te verzorgen voor u. Dan, kunnen wij in overleg met u een feestelijk lopend buffet klaarmaken waarvan wij zeker weten dat uw gasten en u enorm gaan genieten. Het is ook gelijk eens wat anders dan wat er normaal geboden wordt waardoor u iets unieks aan uw evenement/feest toe kan voegen.

Deze Catering verzorgen wij op de door u gewenste locatie. Dit kan dus zijn bij u thuis, in een gehuurde zaal, bij u op uw bedrijf, in de buitenlucht en indien u niet genoeg ruimte heeft kan dit ook plaatsvinden bij ons op de locatie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te besluiten wat u allemaal op tafel zou willen hebben en wij doen natuurlijk de rest.

Uiteraard is het belangrijk dat u gaat kiezen uit alle heerlijke gerechten die wij bieden. Hiervoor heb ik alvast een overzicht gemaakt waarvan ik denk dat het water in uw mond gaat lopen.

Vegetable Samosa

Voorgerechten:

Samosa vegetarisch
Samosa Kip
Onion Bhaji
Gefrituurde uien met kruiden
Seekh Kebab (kip)
Tandoori Wings
Chicken Tikka

lamb

Lams Gerechten

Lamb Tikka Masala
Lamb Saag
Lamb Curry
Lamb Madras
Lamb biryani


Aloo Gobi

Kip Gerechten

Butter Chicken
Chicken Tikka Masala
Chicken Curry
Chicken Saag
Chicken Madras
Chicken biryani

tandoori wings

Tandoori Gerechten

Tandoori Chicken
Tandoori Chicken Tikka
Lamb Tandoori Tikka
Tandoori Mix Grill
Tandoori Chicken Wings
Tandoori Garnalen

Aloo Gobi

Vegetarische gerechten

Aloo Gobi
Gemixte groente
Onion Bhaji
Aloo Palak
Aloo Mata
Aloo matar
Pallak Paneer
Dal Tarka

Munt Raita

Broodjes en Saus

Naan (knoflook/kaas)
Peshawari Naan
Tandoori Roti
Munt Saus
Raita
Mango Chutney

*** Let op: Alle hoofdgerechten worden met witte rijst geserveerd!
*** Let op: Alle broden worden voor u vers gebakken

Uiteraard zijn er ook nagerechten maar die laat ik u liever zelf proeven!

Ik wil heel graag persoonlijk kennis maken om alle wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Uiteraard is er dan gelegenheid om lekkere gerechten te proeven indien u dit wenst. Bijvoorbeeld onze heerlijke nagerechten die ook kunnen dienen als lekker tussendoortje.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen zodat we kunnen afspeken. U kunt ons bellen of e-mailen of wanneer u dit makkelijker vind onderstaand email formulier invullen en versturen. Wij maken per aanvraag een op maat gerichte offerte omdat wij perfect aan uw wensen willen voldoen en willen zorgen dat uw gasten niets tekort zullen komen.

Sam’s Kitchen

Montageweg 22

3433 NT Nieuwegein

Telefoon: 0621170935 

Mail: info@samskitchen.nl

Partner

Montageweg 22

3433 NT Nieuwegein